Nyheter & Artiklar

Här hittar du nyheter eller andra intressanta artiklar

keltiskt_salt_frovt_Nytt_blogg_hemsidan

Fint och grovt Keltiskt havssalt/Celtic sea salt

Nu har både vårt fina och grova Keltiska havssalt den nya looken! Du hittar båda sorterna  i vår ÅF-butik.

Keltiskt havssalt, även kallat Celtic sea salt, är ett av världens bästa havssalt! På produktens egen sida Keltiskt Havssalt kan du till exempel läsa om den jämförande studien som visade att det enda oraffinerade havssalt utan mikroplaster var det Keltiska. Där hittar du också information om varför det kallas Keltiskt och vilka mineraler du kan hitta i respektive salt.

keltiskt_salt_Nytt_blogg_hemsidan

Keltiskt havssalt - Celtic sea salt

Vårt Keltiska havssalt har fått en uppdaterad look! Och missa inte att du redan nu kan förbeställa grovkornigt Keltiskt havssalt i vår ÅF-butik.

Keltiskt havssalt, även kallat Celtic sea salt, innehåller bland annat magnesium, kalcium, järn, mangan, kalium med mera.
Saltet finns som finmalet eller grovkornigt. Det är oraffinerat, oblekt och skördas enligt en gammal tusenårig metod.
Läs mer om saltet på produktens hemsida Keltiskt Havssalt.

Keltiskt havssalt - Celtic sea salt

Ett av värdens mineralrikaste salt från naturen, finns nu även i vårt sortiment!

Keltiskt havssalt, även kallat Celtic sea salt, innehåller bland annat magnesium, kalcium, järn, mangan, kalium med mera.
Saltet är oraffinerat, oblekt och skördas enligt en gammal tusenårig metod.
Läs mer om saltet på produktens hemsida Keltiskt Havssalt.

nyhet-multifood

Tre favoriter i en och samma påse!

För dig som gillar att använda nypon, nässla och blåbär - kommer nu ett färdigmixat alternativ!
I samma igenkännbara gröna påse om 1 kg.

Innehållet i Multifood är rawfood, det vill säga att nypon, nässla och blåbär har torkats på låg temperatur, under 40 grader. Efter torkning mals allt till ett pulver, inklusive kärnor.
Det gör att du får ett multifood med egenskaper från tre olika växter, i en och samma matsked. Klicka in dig på produkten för att läsa mer.

collagen-båda-burkar-uppifrån

Våra två kollagenfavoriter nu även i kapsel - plus det där extra!

Våra två kollagenfavoriter finns nu i kapsel!
Vi har lagt till lite extra som gör sig bättre i kapsel och fått två produkter med två lite olika fokus.

Collagen Hyaluron Plus innehåller marint kollagen typ 1, hyaluron, biotin, zink och vitamin C.

Multi Collagen Plus innehåller kollagen typ 1, 2, 3, 5, och 10 samt kondroitin och organiskt svavel (OptiMSM™).

Kika in på vardera länk för mer information om vad de är och gör. Båda burkarna innehåller 120 kapslar.

Vi har tagit in ekologisk Ingefära & Ceylonkanel

Ekologisk mald ingefära samt ekologisk mald ceylonkanel i förpackning om 250 gram

Vi kände det var dags för lite fler kryddor i vårt sortiment så nu har vår ekologiska gurkmeja fått sällskap av mald ekologisk ingefära samt mald ekologisk ceylonkanel.

Ceylon vs Kassia

Vår malda kanel är av typen ceylon och kommer från en ekologisk odling i Sri Lanka. Ceylon har också kommit att kallas för äkta kanel pga av den längre halten kuramin. Livsmedelsverket avråder från stora intag av kuramin. Den mer traditionella kassiakanelen har en högre halt av kuramin.

Kryddor i såväl mat som bakning

Vår ingefära kommer från ett ekologiskt plantage i Indien. Ingefära passar bra som te i hett vatten med lite honung eller i guldmjölk tillsammans med Ceylon kanel och Gurkmeja. Guldmjölk är en värmande och kryddig dryck med ursprung från den indiska läkekonsten Ayurveda. Guldmjölk passar så väl året runt som när som på dygnet.

Förutom i guldmjölk är ekologisk ingefära samt ekologisk ceylonkanel god i så väl bakning som matlagning. Kanske är de mest självklara som smaksättare i pepparkakor men när allt kommer omkring är de i andra delar av världen även självklara som smaksättare i matlagning, såsom mustiga och kryddiga grytor.

Torkad mald ingefära är perfekt för att ersätta färsk ingefära, ungefär 2-3 kryddmått mald ingefära ersätter en matsked färsk ingefära men såklart är det bäst att smaka av för rätt mängd.

Hudvård från skafferiet

Mycket som du har i skafferiet går att använda till hudvård, så även vår ceylonkanel liksom ingefära. Vad sägs om en rengörande ansiktsmask med honung och kanel? Det enda du behöver är 3 msk honung och 1 msk kanel, blanda väl och låt sitta ca 5-15 min för att sedan skölja bort med varmt vatten. Kanel kan vara starkt på känslig hud, så prova försiktigt och skölj bort vid obehag.

Samtidigt som ansiktet får sig en spa-treatment så kan även kroppen få lite kärlek och omtanke. En härligt kryddig och rengörande skrubb ger en mjuk hud. Blanda ihop 2 dl strösocker, 3/4 dl mandelolja, 1/2 tsk kanel samt 1/2 tsk ingefära. Justera konsistensen med mer eller mindre strösocker respektive mandelolja. Använd skrubben på fuktad hud och skölj av med ljummet vatten.

 

Du hittar produkterna här i vår ÅF-butik! 

Har du inget loggin? Skicka ett mail till info@re-freshsuperfood.se med företagsinformation och organisationsnummer.

väteperoxid_150ml_i_vaskan

Ny praktisk förpackning - Väteperoxid 150 ml

Praktiskt att ta med i fickan eller väskan. Väteperoxid 150 ml har en kork som doserar en lagom mängd åt gången utan fortsätta rinna. Vi på företaget har hårdtestat flaskan genom att ha med i handväskan - ännu utan läckage! Läs mer om vår väteperoxid och våra andra produkter här, alla med samma foodgrade innehåll.

store

Ny Återförsäljarbutik!

Vi kan nu presentera en egen Återförsäljarbutik: refreshsuperfood.store

Ansökt om ett lösenord för att få tillgång till utbudet. Vi har fyllt på med våra bästsäljare och mer produkter kommer läggas till efterhand.
Välkommen in!

Kontakta oss

Här finns vi!

Vårt företag har alltid funnits i Göteborg, för närvarande i det område som kallas Olskroken. Är du i krokarna är du välkommen att titta förbi. Kontakta oss gärna via telefon eller mail innan så du vet att vi är på plats.

Välkommen till Re-fresh Superfood!
Re-Fresh_Logo_vit_transparent-10cm-01

Copyright 2021 © All Rights Reserved