Nyheter & Artiklar

Här hittar du nyheter eller andra intressanta artiklar

store

Ny Återförsäljarbutik!

Vi kan nu presentera en egen Återförsäljarbutik: refreshsuperfood.store

Ansökt om ett lösenord för att få tillgång till utbudet. Vi har fyllt på med våra bästsäljare och mer produkter kommer läggas till efterhand.
Välkommen in!

collagen_hyaluron

Nyhet! Maricol Collagen Hyaluron

Nu har vårt kollagensortiment utökats men Collagen Hyaluron, ett tre-i-ett recept för en riktig återfuktningsboost! Marint kollagen tillsammans med hyaluron och naturligt vitamin C från acerolabäret - i en och samma produkt. Collagen Hyaluron finns både i box med sticks eller i en pouch med portionsskopa. Läs mer om produkten och studier här.

alltforhalsan2018

Välkommen att besöka oss på Allt för hälsan- mässan!

Nu i helgen 10-12 november kommer du hitta oss på Allt för hälsan-mässan i Stockholm!
Du hittar oss i monter B07:49 med fina rabatter (upp till 20%!) på alla våra Re-fresh Superfoods. En chans att även få provsmaka och ställa frågor!
Med oss i montern finns även Spagyrica som är en av Sveriges främsta tillverkare av Spagyrisk Hampaolja med naturligt förekommande cannabinoider.

Så vi synes där!

vateperoxid_800x670

Väteperoxid har fått ny flaska!

Väteperoxid blir naturligt långsamt svagare efter tid. Med den nya mörka flaskan minskar nedbrytningen något då vätskan kan vara känslig för solljus.

Kontakta oss

Här finns vi!

Vårt företag har alltid funnits i Göteborg, för närvarande i det område som kallas Olskroken. Är du i krokarna är du välkommen att titta förbi. Kontakta oss gärna via telefon eller mail innan så du vet att vi är på plats.

Välkommen till Re-fresh Superfood!
Re-Fresh_Logo_vit_transparent-10cm-01

Copyright 2021 © All Rights Reserved