Vi gillar den naturliga hälsokosten

Re-fresh Superfood är superfoods och kosttillskott utan onödiga tillsatser. Hos oss hittar du vildväxande äkta rawfood och andra multitillskott som gynnar en god allmänhälsa. Vår ledstjäna är 'riktig hälsokost' och då vi själva testat eller regelbundet använder våra produkter, har vi höga krav på kvalitén.   Re-fresh Superfood började sin bana inom hälsokostbranschen 1996 och finns nu hos flera hälsokostbutiker i Sverige.
Re-Fresh_Logga

Vår historia

Re-fresh Superfood startade ur ett intresse att själv kunna påverka den personliga hälsan med hjälp av naturens kraft. Med bra mat och tillskott kom både återhämtning, ny hälsa och läkning. Erfarenheterna spreds till familj och vänner, men viljan att kunna få sprida kunskaperna vidare växte och blev grunden till både butik och webshop. Idag är Re-fesh Superfood ett varumärke med en egen produktserie. Och det är med glädje vi varje dag får ta del av våra nöjda kunders och återförsäljares berättelser om våra produkter.

Vår kvalité

Det du hittar i vårt sortiment är noga utvalt av oss på Re-fresh Superfood. De flesta av våra huvudprodukter är rawfood, det vill säga det bästa sättet att se till att behålla alla de naturliga vitaminerna, mineralerna, enzymerna, bioflavonoider och organiska syrorna kvar i produkten. Vi tror också på att det biologiskt vildväxande från norden har bättre kvalité än det odlade och långväga transporterade.

Vår vision

Vi vill hjälpa till att öka medvetenheten om att du själv kan hjälpa till och bidra till din egen allmänhälsa. Med Re-fresh Superfood får du i dig hälsokost från naturliga källor och slipper stoppa i dig och betala för de utfyllnadsmaterial och tillsatser som ofta finns i inkapslade kosttillskott. Med pulverform blir det även lättare att svälja, blanda med annat - och visst är ett färgglatt bärpulver även en fröjd för ögat som lockat till att smaka på!